Najnovšie recenzie zo sekcie Prípravky na problematickú pleť
Odviezujuci toner, s bylinou zlozkou prijemne vonia, plet hydratuje a vyzivuje
- Spokojnost
ZABERA
- Raz som si ho dala omylom trolinku viac dostalo sa mi to do očí a podráždilo mi to oči až som plakala
- Nesadol mojej pleti. Zhoršil mi akné
- Vraj bude manželka mať lepšiu pleť :D uvidíme..
kvalita
Urýchľuje hojenie
- Krem ma skvelu konzistenciu
- Nevyhovuje mi vona kremu, resp.zapach.
- 100% produkty, účinné inak by som ich nepouzivala,odporúčam každému kto ma problémy s akné, ďakujem.
- Nevonia
- Hydratuje
- Odličuje zvyšky make-upu
Milujem, keď produkt nevonia vtieravo a tento je takmer úplne bez vône. Používam ho večer po odlíčení na doodličovanie a ráno na odmastnenie pleti. Odporúčam! :)
- Nálepku počas dňa nie je vidno
- 2 veľkosti v balení
- Upokojuje zapálenú vyrážku
Nálepku som si nalepila v noci a ráno bola vyrážka upokojená, zápal stiahnutý. Veľká spokojnosť. A navyše, môžete ich nosiť aj cez deň, vidno ich minimálne :)
- dobre hydratuje pleť
- Sťahuje rozšírené póry
- Odstraňuje nedokonalosti
Úžasné tonikum na riešenie problematickej pleti
- rýchlo sa vpije
- pekne vonia
- vhodný na mastnú pleť
- používam na noc
- má mierny liečiaci účinok na akné
Vhodné pre pubertalnu pokožku odporúčame
- lacné
- veľa kusov v balení
- funguje je to len na polovicu vyrážok akože niekedy zabere inokedy nie
Akože je to fajn aspon to zakryje tu vyrážku ale škoda ze nie vždy to stiahne. Ale balenie a cena sú výhodné
Bioderma Sébium Mat Control ľahký hydratačný krém proti lesknutiu pleti a rozšíreným pórom Mattifies Tightens the Pores Instant Corrector 30 ml
Kúpila som dcére, má problémovú pleť a je spokojná. Hovorí, že jej upokojuje pokožku. Používa aj pleťovú vodu Bioderma. Cena krému bola v porovnaní s kamenným obchodom omnoho výhodnejšia.
- Ľahko sa vstrebáva, dobre hydratuje pleť. Stačí naniesť malé množstvo a vydrží na tvári dlho.
- Pomaha pri mastnejsej pleti ako základne ošetrenie
- Prijemne penové zlozenie
- Pekne a do čistá umyje pleť
Jemne z neho citit čajovníkovy olej čo nemusi byt kazdemu prijemne, ale zase ten olej tam ma svoju rolu.
Uriage Hyséac lokálna starostlivosť na noc proti nedokonalostiam aknóznej pleti SOS Paste - Local Skin-Care Spot Control Purifying 15 g
Počas noci krásne prelieči problematické miesta na pleti. Javí sa ešte lepšie ako náplasti na akné.
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »